duminică, 29 ianuarie 2012

Mesaje de la ingeri - 2012

          Observa mai bine ceea ce ti se petrece tie si in lumea inconjuratoare, pentru a incepe sa recunosti comorile fericirii si iubirii pe care ni le trimit ingerii.
         Priveste cu optimism la ceea ce ti se petrece si zambeste mai mult. Pastreaza surasul, asta inseamna sa inveti sa dai mai putina importanta evenimentelor cotidiene, sa te simti mai relaxat, sa acorzi mai mult loc ingerilor care sunt gata sa te ajute pentru a-ti regasi limistea.
          Elibereaza-te de conditionari. Independenta este lucrul pe care trebuie sa-l simti profund in tine.A te elibera de conditionari inseamna un pas inainte pe drumul independentei, dar si sa nu permiti nimanui sa-ti dicteze ceea ce poti sau trebuie sa faci.
         Traieste in armonie cu tine si cu ceilalti.Trebuie sa actionezi cu delicatete daca vrei sa traiesti in armonie cu tine si cu ceilalti.
       Invata sa nu te inchizi in tine si apreciaza ceea ce iti ofera viata. Pastreaza-ti inima deschisa , pregateste-te sa multumesti ingerilor si incearca sa-ti savurezi partea de fericire, fie ea mica ori mare: uneori e suficient zambetul unui copil sau parfumul unei flori pentru a vedea lucrurile dintr-un unghi diferit. 
          Aminteste-ti ca dialogul cu  ingerii e posibil in orice moment al vietii si ca nu e necesara formularea unei cereri pentru stabilirea unui contact cu ei. De fapt, ingerii sunt intotdeauna langa noi pentru a ne ajuta si a ne proteja.
        Numai tu singur poti sa-ti gasesti pacea interioara si asta indiferent de circumstantele exterioare.Incearca sa privesti cu mai multa seninatate lucrurile care te framanta.
          Oferiti-va sprijimul fara a astepta nimic in schimb. Ofera celorlalti fara sa astepti nimic in schimb: o mana de ajutor, un gest de iubire,o ascultare atenta pot fi suficiente pentru a-i asigura pe ceilalti ca esti alaturi de ei, ca ii intelegi si doresti sa ii ajuti din din toata inima
         Oricare ar fi starile sau evenimentele prin care treci acum, incearca sa intelegi ca este vorba de un proces de transformare. E important sa intelegi ce se petrece pentru a accepta si depasi momentele grele.
          Fii recunoscator pentru toate darurile oferite de Dumnezeu si constientizeaza puterea si lumina din tine in orice clipa, fii tu cel care decizi si alegi pentru viata ta mereu.
          Nimic nu este intamplator in viata ta. Fiecare se naste in locul si in momentul cel mai potrivit pentru el. Alege sa cauti mereu raspunsurile mai intai in tine.
Sursa:dincolo-de-materie.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu