joi, 30 august 2012

Afirmatia Inspiratiei


Multumesc pentru faptul ca exist ! Sunt in permanenta conectat la Sursa Universala si calatoresc in aceasta viata pentru a evolua.

Primesc totul cu bucurie in viata mea si ma iubesc pentru deschiderea mea catre a ma cunoaste. Am pornit in aceasta calatorie de deschidere de sine si ma bucur din plin de binecuvantarile care imi inunda viata.

Sunt ghidat neincetat de Creatorul tuturor posibilitatilor si ma bucur de o inspiratie Divina. Simt prezenta lui Dumnezeu in viata mea si multumesc pentru onoarea de a fi creatia Creatorului.Am fost ales sa exist , iar viata mea este o certitudine a faptului ca Dumnezeu ma iubeste.

Sunt acolo unde trebuia sa fiu. Sunt exact asa cum trebuia sa fiu. Reprezint Divinul si traiesc cu entuziasm fiecare clipa a existentei mele. Toata confuzia mintii mele se risipeste, iar eu sunt traversat de o stare de claritate angelica.

Dumnezeu ma iubeste si imi trimite ghidarea lui fara oprire si fara conditii, deoarece iubirea nu pune conditii.Iubirea iuberste.Puritatea pune stapanire pe viata mea si ma indruma catre cele mai bune decizii. Puritatea traieste prin mine. Dumnezeu traieste prin mine. Dumnezeu decide pentru mine

Am acceptat ghidarea divina si traiesc conform noului meu mod de a percepe viata. Alegerile nu mai sunt o povara pentru mine, deoarece intotdeauna Sufletul meu ma va indemna sa fac ce este mai bine nu pentru mine , ci pentru toti

Fac totul pentru cel mai mare bine al Vietii, iar viata imi multumeste pentru ceea ce ofer. Daruiesc pace.Primesc pace.

Ma iubesc ! Iubesc viata ! Il iubesc pe cel care m-a creat. Il iubesc pe cel care ma indruma prin viata. Imi iubesc Creatorul. Il iubesc pe Dumnezeu.Ma iubesc. Suntem Unul, iar eu ma regasesc in cele mai bune decizii.

Plutesc catre pace si ma abandonez in Taramul Iubirii Infinite. Sunt Acolo unde am visat intotdeauna sa fiu. Sunt in Pace. Sunt Acasa. Ma iubesc ! Multumesc ! 

Sursa: Catalin Manea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu