miercuri, 2 martie 2016

72 de ingeri ,calauzele noastre de zi cu zi


Introducere


Ingerii sunt fiinite spirituale care pot interveni in viata voastra, numai daca doriti acest lucru. Odata ce ati luat legatura cu ei, ingerii se vor afla langa voi pentru a va ajuta. Ce fel de ajutor va pot acorda ? De toate felurile, indiferent daca este vorba despre viata practica, gandurile, elanurile inimii sau suferintele voastre.
Ingerii sunt, inainte de toate figuri simbolice. In Cabala, ei au fost impartiti in 72 de sfere de actiune.

 

CUM LUAM LEGATURA CU UN INGER?


         Daca doriti sa fiti insotiti de un inger sau sa va bucurati de sfatul lui,chemati-l. In acest scop, aveti la dispozitie cateva modalitati simple.
  1. Primul lucru pe care il aveti de facut este sa ii gasiti un loc, atat in sufletul vostru, cat si in casa. Nu trebuie decat sa luati legatura cu ingerul-o data pe zi- in asa fel incat gestul sa devina un obicei. Daca il invocati o data si dupa aceea va adresati lui abia peste trei saptamani, relatia dintre voi si inger va semana cu cea pe care o aveti cu o persoana cu care va intalniti arareori. Dar daca va simtiti in largul vostru chiar si asa, totul e in regula. La urma urmelor, voi sunteti cei care stabiliti regulile relatiei dintre voi. In ce priveste locul din casa, ii puteti aranja un mic altar pe care sa asezati diverse obiecte ce va vor aminti de intentia de a intretine o legatura cu ingerii. Puteti pune acolo o lumanare, un desen, o figurina reprezentand un inger sau orice alt obiect care v-ar putea duce cu gandul la astfel de fiinite.
  2. Apoi , trebuie sa fiti in armonie cu tot ce va inconjoara si sa asteptati pana ajungeti la o stare de calm interior.Exista mai multe moduri de destindere si sunt sigura ca sunteti familiarizati cu unul care vi se potriveste.In principiu, trebuie sa va intindeti sau sa va asezati confortabil, sa fie liniste in jurul vostru, sa ascultati o muzica linistitoare, daca asta va face bine, sa inchideti ochii, sa respirati rar si adanc, sa va lasati in voia unei stari de semireverie. E vorba despre a trai o intalnire spiritual, iar aceasta se face numai in pace, in tacere, cu blandete. Odata ce ati reusit sa luati legatura cu un inger, nimic nu va mai poate impiedica sa-l invocati in situatiile de urgenta, pentru a beneficia de sfaturile sau de sprijinul lui.
  3. Cand aveti senzatia ca ingerul vostru este prezent, vorbiti-i, asa cum ati face cu orice persoana in care aveti incredere. Dupa ce i-ati spus ce va preocupa, faceti liniste si ascultati ce va raspunde ingerul ori incercati sa va dati seama incotro va indreapta.
  4. Daca aveti posibilitatea, nu ezitati sa ii vorbiti ingerului cu voce tare, caci astfel cererea sau intrebarea voastra va fi mai bine perceputa. Efectul este benefic si pentru voi: rostind cu voce tare, mesajul va fi mai clar.Faptul de a vorbi cu voce tare aduce un plus de realitate raportului cu noi insine. De aceea ne rugam cu glas tare in biserica. Rugaciunea devine mai concreta, sporind calitatea comunicarii. Evident , nu e necesar sa invocati cu voce tare un inger cand sunteti in autobus, in magazin sau in orice alt loc public.
  5. Intrati in legatura cu ingerul sau ingerii vostri si nu fiti prea timizi cand cereti ajutor. Rolul ingerilor este de a va ajuta; le puteti cere ce vreti. In orice caz, daca solicitarea nu e benefica pentru voi, nu se va intampla nimic, deoarece el nu va va raspunde. Ingerii sunt acolo pentru a va sustine, nu pentru a va distruge. Faceti in asa fel incat cererile voastre sa nu va provoace neajunsuri nici voua, nici celorlalti; altminteri, totul ar fi o pierdere de vreme. Nu uitati nici sa cereti. Oamenii uita sa faca acest lucru mai des decat am putea crede. Ori, dupa cum bine stiti, s-a spus raspicat: Cereti si vi se va da. Daca solicitarile voastre sunt prea vagi sau prea generale, nu se va intampla nimic, pentru ca ingerii nu vor sti ce vreti de fapt. Trebuie doar sa va hotarati ce anume va supara cu adevarat si ce anume sperati de fapt. Cu cat cererea e mai clara, cu atat raspunsul va veni mai repede.
  6. Pentru a reusi sa definiti dorintele, faceti-va timp pentru a le vizualiza. Inchideti ochii si vedeti ceea ce v-ati propus. Cu cat veti fi mai expliciti, cu atat mai bune vor fi rezultatele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu