luni, 21 martie 2016

1-VEHUIAH

EXALTATUL, ENERGICUL

de la 21 la 25 martie


Arhanghelul lui director este Metatron.

Ordinul lui este cel al serafimilor (cei care parjolesc).

Harul lui este cel al purificarii.

Sfera lui este cea a fortei creatoare.

Planeta lui este Uranus


   Vehuiah ii calauzeste in special pe cei nascuti intre 21 si 25 martie. Trebuie invocat in momentele de indoiala.
   Raspunde nevoii de transformare, mareste creativitatea, da puterea de a lupta impotriva unei situatii dificile sau nedrepte, actioneaza cand ne este greu sa ne formam o opinie despre o iubire anume. accentueaza vointa, independenta si autonomia si ne face inventivi.

Fizic, actioneaza asupra migrenelor sau asupra

tuturor problemelor legate de cap.

Psihic, actioneaza asupra puterii de decizie.

Practic, protejeaza sportivii, militarii si toate persoanele

care au in fata o competitie sau un examen.


INGERUL SI ROLUL SAU


     Vehuiah simbolizeaza transformarea interioara si creatia;actioneaza mai ales asupra lucrurilor legate de iluminarea spirituala. Procura o vointa puternica, ce ne permite sa actionam asupra dusmanilor si contribuie la transformari. Da o putere insemnata; asadar, e indicat sa il invocam in cazurile in care nevoia se face cu adevarat simtita, in momentele in care suntem slabi. Favorizeaza toate activitatile sportive.
    Vehuiah ne mai permite si sa reactionam rapid in situatiile dificile. Da siguranta si inclinatie spre actiune.
    Favorizeaza, in egala masura, si creativitatea, si independenta spiritului si ii permite celui pe care il protejeaza sa se bucure de libertate.Il favorizeaza pe cel care are propria lui afacere, precum si toate activitatile de creatie sau inventie.
    Il incurajeaza si-l apara pe cel pe care-l calauzeste. Il ajuta sa-si cunoasca toate capacitatile si sa si le dezvolte. Starneste curiozitatea si insufla curaj in toate imprejurarile.
    Vehuiah stimuleaza vointa si-l ajuta pe cel calauzit sa se autodepaseasca. Oamenii care-l invoca sunt prosperi, ageri, voluntari si curiosi, desi uneori pot fi destul de impulsivi.
    In plan spiritual, Vehuiah incurajeaza corectitudinea si profunzimea; va indeparta cu usurinta toate fortele negative si va incerca sa-l transforme pe cel care se afla in plin proces de cautare in plan spiritual.
    In iubire, ii face pe oameni intuitivi si le da capacitatea de a sti care este momentul potrivit. Face in asa fel incat cel care-l invoca sa fie intelept si sa priveasca cu maxima luciditate situatiile in ansamblul lor.
    Favorizeaza simtul practic si, chiar daca influenteaza impulsivitatea, poate actiona pozitiv asupra fiintei, permitandu-i sa gaseasca in ea resurse care o vor face calma si stapana pe sine in situatii de stres. Din acest motiv, cel care trebuie sa dea un examen, cel care are o intalnire in cursul careia vrea sa se descurce cat mai bine si sa faca o impresie buna va putea beneficia de asistenta lui Vehuiah.

VIRTUTEA SA SPIRITUALA

Iluminarea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu